firma rehberi Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

BERİL TEKNOLOJİ BİLİŞİM YAYINCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ zatî verileri, şirket web adresi, hareketli icraat, içtimai medya hesapları, e-posta adresi kadar elektronik/dijital ortamlardan vasıtasız müşterilerden, hizmetlerin doğruca kullanımı ve müşterinin ihtiyaçları tembihnca hizmetlerde zaruri iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi yürekin jüpiter tarafından ve müşterinin yararlanmakta olduğu hizmetlerden, potansiyel müşteri adaylarının kendilerinden; Şirketimizin hizmetlerinin müşterilerimiz tarafından kullanılmasını katkısızlayacak olan çözüm ortaklarımız, gayrı iş ortaklarımız aracılığıyla; faks, yönetimsel ve adli makamlardan mevrut tebligatlar ve başka iletişim kanalları vasıtasıyla ustalıkitsel, elektronik yahut yazılı olarak öğrenilen verileri, Yasa’un 5. ve 6. Maddelerinde tamlanan zirdaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktadır:

adresindeki  web sayfaları ve ona demetlı tüm sayfalar Beril Teknoloji Bilişim Yayıncılık TİC. A.Ş. firmasının  orospuıdır ve onun aracılığıyla işlemletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan bütün hizmetleri kullanırken süflidaki şartlara yayımcı olduğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; bentlı evetğunuz yasalara nazaran bağıt imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine mevla ve 18 evetşın üzerinde başüstüneğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartları ikrar etmiş sayılırsınız.

Arama motorları sitemizi düzgün olarak görüşme ederek sitemizdeki detayları çekmektedir. Böylece firma bilgileriniz internet kullanıcılarının arama motorlarında yaptığı aramalarda da listelenmektedir.

Kapı numaranız caddeden verildiyse cadde, sokaktan verildiyse çıkmaz seçiniz. Antrparantez Ana yol adı da eklemek istiyorsanız Adres sahaına ekleyebilirsiniz. Ana yol çıkmaz adınız listede yoksa işlemaretleyiniz.

LG.COMdaki içeriği iyileştirebilmemiz ve deneyiminizi kişiselleştirebilmemiz yürekin web sitemizdeki davranışınızı anlamamıza yardımcı olun.

2022-08-28 21:51:00 - İzmir’in Aliağa ilçesinde Türk firması aracılığıyla söküm aksiyonlemlerinin konstrüksiyonlması planlanan Brezilya donanmasına ilişik Nae Sao Paulo adlı uçak gemisi, faziletli miktarda asbest taşıdığı iddiasıyla gündeme geldi. Çsafha, Şehircilik ve İklim Değsorunikliği Icra vekiliı Erek Organizasyon, Türkiye’ye encam 'NAE Sao Paulo' gemisiyle dayalı notifikasyon icazetı iptali ve geminin Türk esmer sularına girmesine cevaz verilmeyeceğine üzerine tafsil yaptı. Açıklamada, "Uluslararası özgür denetleme kasılmaları ve Bakanlığımız teftiş ekipleri nezdinde notifikasyon şartında zemin almasına firma rehberi rağmen ikinci bir denetleme sürecinin meseleletilmemesi; yeniden maksut asbest ve başka mühlik maddelerin bulunduğu yerlerin sefine maksatı üzerinde gösterilerek ve göstermelik allıkınan noktaların ışıkğraflanarak hazırlanması gereken ‘Cafcaflı şey Envanter Raporunun’ Bakanlığımıza sunulmaması dolayısıyla; 'NAE Sao Paulo' adlı sefine dâhilin verilmiş olan şartlı notifikasyon izinının iptal edilmesine hüküm mevdutir.

Ücretsiz firma rehberi ucretsizreklam.kupkuru olarak yukarıda bahsettiğimiz firmanızla ilgili tüm verilerinizi paylaşma olanakı sunmaktayız. Bir çok misil firma rehberlerinde çeşitli kısıtlamalar mevcuttur.Örneğin firmanızın web site adresini paylaşamazsınız yada suret paylaşma 2-3 adete denli cevaz verilmektedir,youtube videoteyp linkleriniz engellenmektedir.Bunların yanında tüm sosyal ağlarınızdaki sayfalarınızı web sitemizde paylaşabilirsiniz.Web sitemize ücretsiz olarak üye olup firmanızı mütenasip kategoriye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.Bu bizlere ne kazanmıştırracak diyerek soracaktır olursanız,google’da hergün milyonlarca kontrol konstrüksiyonlmaktadır.Sizin firmanızla alakalı aramalarda tanıtım gökçe yazınız ziyaretçilere gösterilecek ve firmanızın lansmanını ve reklamını ücretsiz olarak yapmış olacaksınız.

Ücretsiz firma rehberi ucretsizreklam.kemiksiz olarak fevkda bahsettiğimiz firmanızla dayalı tüm verilerinizi paylaşma olanakı sunmaktayız. Bir çok mümasil firma rehberlerinde çeşitli engellemeler mevcuttur.Örneğin firmanızın web site adresini paylaşamazsınız yada suret paylaşma 2-3 adete derece müsaade verilmektedir,youtube videoteyp linkleriniz engellenmektedir.

Firma, dilediği devir sitede maruz hizmetleri ve davranışbu misak şartlarını kısmen yahut baştan aşağı değişçiliktirebilir. Tebeddülat sitede yayınlandığı tarihten itibaren uygulanan olacaktır.

Mevzuatta meydana gelen anayasa değhizmetikliklere rabıtlı olarak mukayyetmda ortaya çıhun gereksinimlerin katlanması için mukayyetm ve teknolojik altyapı yenilenmiş ve uygulamanın yeni versiyonu 06.03.2017 tarihinde devreye alınmıştır.

Firamanızı sistemimizde ekledikten sonra firma bilgileriniz listelemelerimizde çıkar ve kullanıcılar arama yaptıklarında firma bilgilerinize ulaşabilirler. Firmanız İnternet Üzerinde Ulaşılabilir Olsun

Firma yiyecek sorunlemi sırasında harcayacağınız fazladan birkaç dakika firma lansmanınızın elan muvaffakiyetlı olmasını esenlayacaktır.

Kullanıcı Dostu: Yüzbinlerce kullanıcının isteklerine yaraşır olarak örgülmış bir websitesinin her türlü standart meselelevini kolayca namına getiriyor.

Bu tarz şeylerin indinde tüm içtimai ağlarınızdaki sayfalarınızı web sitemizde paylaşabilirsiniz.Web sitemize ücretsiz olarak üye olup firmanızı münasip kategoriye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.Bu bizlere ne kazanmıştırracak niteleyerek soracaktır olursanız,google'… Read more için Ücretsiz Firma Rehberi

Report this wiki page